Cum nimic nu este întâmplător, există un motiv pentru care ați ajuns aici. Haideți să vedem dacă putem oferi un răspuns cautărilor dumneavoastră!

Dacă simțiți că organismul dumneavoastră este dezechilibrat, dacă vă confruntați cu diferite simptome atipice, ce nu pot fi diagnosticate corect, dacă ați încercat tot felul de tratamente fără nici un rezultat, ați ajuns în locul potrivit! Tehnica Bowen este o terapie holistică, ce se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare în parte individualități unice, deci și afecțiunile de care suferim pot să se manifeste diferit.

Există însă un medic care știe exact ce este în neregulă și unde este localizată cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR!

Despre Bowen trio

Prin aplicarea mișcărilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locații precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda și începe procesul de vindecare! Aveți impresia că factorii externi vă influențează negativ sănătatea? Ați observat că în ultimul timp nu mâncăm corect, aerul pe care îl respirăm este poluat, sistemele informaționale ne supraîncarcă mentalul, factorii de stres sunt din ce in ce mai agresivi? Vă simțiți organismul expus, neprotejat în fața acestor atacuri? Avem metoda optimă de a vă readuce în echilibru și armonie! Corpul dumneavoastră trebuie să regăsească drumul către funcționarea echilibrată, să reinstaleze mecanismele de auto-apărare și să aleagă un optim, în circumstanțele date, pentru cea mai bună stare de sănătate posibilă. Ați încercat medicamente agresive, cu mai multe efecte secundare decât beneficii? V-ați simțit vreodată ca un cobai de laborator, schimbând constant rețetele și adăugând mereu alte și alte pastile pentru a contracara efectele celorlalte? Considerați că soluția sugerată pentru rezolvarea problemei dumneavoastră este agresivă și invazivă? Geniul lui Tom Bowen, fondatorul tehnicii Bowen, a constat în descoperirea faptului că organismul nostru dispune de abilitățile necesare rezolvării oricarei afecțiuni și că aceste abilități se declanșează în momentul în care se realizează relaxarea totală a corpului. Noi nu impunem corpului o comandă din afară, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru să “re-formateze” sistemul, să se întoarcă la matricea originală. Multă lume crede în teoria conform căreia am fost dotați de Creatorul nostru cu toate facilitățile necesare supraviețuirii, având tot ce ne trebuie pentru păstrarea unei stări de sănătate propice. Noi nu căutam rezolvarea prin invadarea corpului cu substanțe artificiale sau metode care pot face mai mult rău decât bine; noi cerem organismului să întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul său ritm, oferindu-i timp și respectându-i limitele. Un tratament Bowen constă în aplicarea unor mișcări delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp.

bowen_trio

Există pauze de câteva minute între secvențele de mișcări; acestea sunt foarte importante și necesare pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul neurotransmițătorilor. Aceasta este singura terapie pe care un terapeut o poate aplica unui număr de până la șase pacienți, în același timp, fără efort fizic sau consum de energie, cu minim de implicare si rezultate maxime, instantanee. Acordați-vă timpul necesar parcurgerii informațiilor pe care le-am inserat pe acest site, vedeți dacă rezonați cu teoriile explicate aici și lăsați-vă sufletul să decidă dacă Tehnica Bowen este ceea ce căutați! Vă stăm la dispozițe pentru a vă răspunde la orice întrebări, vă putem sprijini în căutările dumneavoastră și îndruma de-a lungul procesului de îmbunătățire a stării de sănătate și a calității vieții.

Bowen vă va schimba viața! Acordați-i o șansă! Ascultați-vă sufletul!